Verslo misija į Poltavą (Ukraina)

Renginio laikas

2019 kovo 13 — 2019 kovo 15
00:00

Renginio vieta

Online

Lietuvos – Ukrainos verslo Tarybos vardu Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir Lietuvos Respublikos ambasada Ukrainoje kviečia Lietuvos verslininkus dalyvauti verslo misijoje į Poltavą (Ukrainą) 2019 m. kovo 13-15 dienomis.

Vizito metu numatomas dalyvavimas verslo forume „Ukraina-Lietuva: EU patirtis“, susitikimai su Poltavos administracijos vadovais, Poltavos prekybos ir pramonės rūmais, verslo asociacijomis ir verslo įmonėmis (atsižvelgiant į mūsų delegacijos poreikius). Enterprise Europe Network partneriai – Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir NVO „Spozhyvach“ (Dnipro) Ukrainoje – forumo metu Poltavoje organizuoja nemokamą verslo kontaktų renginį.

Programą ir daugiau informacijos rasite čia.

Registracija vykdoma iki vasario 28 d. Registracijos forma: Registracija į verslo misiją į Poltavą
Dėl registracijos kreiptis į Deimantę Vilčinskaitę, Vilniaus PPAR Eksporto plėtros vadovę,
el. p. deimante.vilcinskaite@cci.lt, tel. 8 616 79552.

„Brexit" poveikis verslui, prekybos sąlygų su D. Britanija pasikeitimai

Renginio laikas

2019 kovo 13
13:00 - 15:00

Renginio vieta

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai
Danės g. 17, Klaipėda

Loading Map....

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai bei juose veikiantis Europos įmonių tinklas organizuoja konsultacijas verslui su Užsienio reikalų ministerijos atstovais, tema  „ „Brexit“ poveikis verslui, prekybos sąlygų su D. Britanija pasikeitimai“.

Konsultacijų metu bus pateikta verslui itin svarbi informacija apie tai, kaip po kovo 29 d. keisis Muitinės formalumai, kokie teisės aktai nustos galioti, kuriais verslas turės vadovautis nuo kovo 30 d. prekyboje su Jungtine Karalyste. Lektorė – URM Išorinių ekonominių santykių ir ekonominio saugumo politikos departamento direktorė Lina Viltrakienė. Po pranešimo vyks diskusija, lektorė atsakys į rūpimus klausimus. 

Registracija į renginį – el. paštu: een(at)kcci.lt