Kontaktų renginys mados sektoriui Amsterdame

Renginio laikas

2019 sausio 20 — 2019 sausio 21
00:00

Renginio vieta

North Hall
Europaplein 8, Amsterdam

Loading Map....

Kviečiame dalyvauti verslo kontaktų renginyje mados sektoriui Amsterdame, tarptautinės parodos Modefabriek metu

2019 m. sausio 20-21 d. Enterprise Europe Network partneriai Nyderlanduose organizuoja 8-ąjį verslo kontaktų renginį „EU FashionMatch“ mados sektoriaus įmonėms, tarptautinės parodos Modefabriek metu, Amsterdame.

Renginys skirtas:

drabužių ir madingų aksesuarų gamintojams, platintojams ir agentams, mažmeniniams pardavėjams, pirkėjams, pardavimo platformoms;

įmonėms teikiančioms paslaugas mados sektoriui;

mados ženklams ir dizaineriams, kurie siūlo skirtingų segmentų drabužius ir aksesuarus.

Daugiau informacijos čia.

German-Baltic Digital Summit 2019

Renginio laikas

2019 sausio 21
12:00 - 18:30

Renginio vieta

Rheinterrasse Düsseldorf
Joseph-Beuys-Ufer 33, Düsseldorf

Loading Map....

German-Baltic Digital Summit 2019 yra pirmas toks renginys, kuris į Diuseldorfe vyksiančią tarptautinę konferenciją sukvies Vokietijos ir Baltijos šalių įmones ir valdžios atstovus. Kartu norima aptarti esamą plėtros kryptį, galimybes ir įvairius projektus.

Baltijos šalys Estija, Latvija ir Lietuva yra laikomos Europos skaitmenizacijos pavyzdžiu: su 5g tinklu, regione išvystytu plačiajuosčiu ryšiu, didele įvairove internetinių administracinių paslaugų. Šios šalys taip pat laikomos IT srities startuolių scena, kur dienos šviesą išvydo tokios technologijų įmonės kaip „Skype“, „TransferWise“ ir „Starship“. Mažosios Baltijos šalys yra ideali skaitmeninio testavimo laboratorija e-administravimo, IT saugumo, X-Road, Blockchain ir daugeliui kitų skaitmeninių sprendimų. Vokietijos įmonėms tai suteikia puikias verslo galimybes.

Dėl šios priežasties, Vokietijos ir Baltijos šalių viršūnių susitikimas padės užmegzti ryšius tarp įmonių atstovų iš tokių sričių, kaip IRT, programinė įranga, e-valdžia, kibernetinis saugumas, išmanieji miestai, logistikos sprendimai ir pramonės 4.0. Tai suteikia vokiečiams galimybę mokytis iš skaitmenizacijos Baltijos šalyse bei rasti novatoriškų partnerių.

  • Pirmoje panelinėje diskusijoje bus kalbama apie Baltijos šalių modelio pavyzdinę funkciją Vokietijai, taip pat ir apie galimybes jį perkelti. Šioje diskusijoje dalyvaus aukšto rango Lietuvos, Latvijos, Estijos, Vokietijos ūkio ministerijų atstovai.
  • Tuoj po to vyks IT-podiumo diskusija, kurios tema: „Skaitmeninis administravimas ir e-valdžia – koks ateities kelias yra realus“. Antroji IT podiumo diskusija bus apie elektroninio saugumą ir duomenų apsaugą.
  • Po šio podiumo paraleliai vyks trys ekspertinės diskusijos, orientuotos į e-valdžią, elektroninį saugumą ir išmaniuosius miestus.

Taip pat bus galimybė dalyvauti individualiuose susitikimuose su potencialiais verslo partneriais iš Vokietijos. Šių susitikimų metu Lietuvos bendrovės turės galimybę ne tik plačiau pristatyti Baltijos šalių skaitmenizavimo pažangą, bet ir užmegzti tiesioginius kontaktus su galimais partneriais iš Vokietijos.

___________________________________________________________________________________________

Jei Jūsų įmonė taip pat nori gauti naudos iš Vokietijos intereso Baltijos šalimis, SAVE THE DATE – laikas aplankyti pirmąjį Vokietijos ir Baltijos šalių skaitmeninį aukščiausiojo lygio susitikimą Diuseldorfe.

DĖMESIO! Registracijos anketa jau uždaryta, dėl galimybės prisijungti prie delegacijos rašykite info@ahk-balt.org arba matas.brilius@ahk-balt.org.

_________________________________________________________

Daugiau informacijos čia.